UP-TO-DATE My Business: 1 klik om zelf je bericht te posten

Jij hebt weer de controle over je eigen website & communicatie

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden of een pagina wilt aanpassen. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Universele 360° App

UP-TO-DATE My Business op ieder toestel met een browser

Met ieder toestel kan je via de sidebar in de Smart-Blog & Smart-Site inloggen met je Google Account en meteen beginnen posten. 

Via de meeste browsers kan er zelfs een bookmark van de app toegevoegd worden aan het bureaublad van je toestel. Hierdoor werkt het dan net hetzelfde als eender welke andere mobiele app. 

En op ieder toestel werkt de app steeds op dezelfde manier. Zeer gebruiksvriendelijk.

Desktop

Laptop

Tablet

Smartphone

IOS

Android

Smart-Blog Sidebar

Smart-Site Sidebar


Ontdek in deze Smart-Site de UP-TO-DATE Sidebar met UP-TO-DATE My Business

Door op deze manier de 360° app te presenteren zijn we ook niet meer afhankelijk van de goedkeuring van de verschillende app stores per merk.

Open Sidebar

“Wanneer je je Smart-Site of Smart-Blog kan zien & bedienen op een scherm, dan kan je ook inloggen! Dus ook op ieder anders toestel.”

360° Communicatie

Meteen doorgeplaatst op je blog, site, social media & wordt per mail verzonden

Met onze gebruiksvriendelijke 360° app UP-TO-DATE My Business kan je à la Facebook zeer eenvoudig en intuïtief meteen al je bezoekers, volgers en klanten bereiken op je blog, site, social media & per e-mail. 

Nog nooit was een bericht posten, social delen en een nieuwsbrief versturen zo snel en zo gemakkelijk. En alles kan ook nog van tevoren gepland worden (per kanaal) en door meerdere users. 

SEO

Scoren met Google in Google​​​​​​​

De UP-TO-DATE Smart-Blogs & Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

Statistieken

Meten is zeker weten.
Kijk live mee in de apps

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je post overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. 

Je klanten nog bereiken op een Koopzondag, of zelfs als ze al in de winkelstraat zijn? Met deze app kan je het zelf binnen de 5 minuten.

UP-TO-DATE ANALYTICS

Ook via sidebar op de Smart-Site & Smart-Blog zelf​​​​​​​

In UP-TO-DATE My Business zijn live statistieken voorzien voor de Smart-Blogs en de Smart-Sites. 

In een latere fase zullen we ook hier een 360° rapportage realiseren.

Multi-User

Exclusief voor Smart-Users via user management

Het is perfect mogelijk met meerdere gebruikers tegelijk te posten op de Smart-Blog, mits toestemming van de ‘eindredacteur’. 

Iedere medewerker krijgt een user-rol toegewezen met vooraf gedefinieerde rechten.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten a/h woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

95% V/D BELGEN ZOEKT MET GOOGLE

Online scoren in België doe je best met Google

Een Smart-Site, 100% gemaakt in Google, maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Ontdek Meer