Bereik je (nieuwe) klanten met 1 klik op je blog, site, social media & per mail

Makkelijker, sneller & veiliger kunnen we het niet meer bedenken

Met de UP-TO-DATE My Business app hebben we een gebruiksvriendelijke manier bedacht voor onze klanten met een UP-TO-DATE Smart-Site en/of Smart-Blog om bezoekers, volgers & abonnees op wel 7 sites tegelijk te bereiken binnen de 5 minuten EN meteen de resultaten te kunnen volgen.

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

 4,8 uit 5 | +415 Google Reviews

Gemakkelijker

Up-to-date met je klanten waar & wanneer je maar wilt... zoals met Facebook

Nadat we gemerkt hadden dat de meeste klanten veel handiger zijn met hun social media dan met hun eigen site of blog, hebben we een universele app gemaakt, die op dezelfde manier werkt op ieder toestel, om altijd & overal net zo  gemakkelijk te kunnen posten op een UP-TO-DATE Smart-Blog of Smart-Site. 

STAP VOOR STAP

Kies type, foto, titel & tekst

Via een handige wizard wordt je stap-voor-stap begeleid en afhankelijk van het type bericht dat je kiest (nieuws, promotie, tips, events, faq, jobs, uitnodigingen, ...), krijg je de nodige invulvelden voorgeschoteld. 

Je kan ook meteen een foto of video maken en nu zelfs de titel & tekst dicteren (zonder schrijffouten).  Nog enkel een klik om te posten.

AUTOMATISCH

Post, Share, Send

Met 1 klik wordt je bericht automatisch gepost op je Smart-Blog en/of Smart-Site onder de juiste rubriek en in de juiste vormgeving

Vervolgens wordt het bericht automatisch gedeeld met al je social media waarbij je van tevoren zelfs nog kunt aangeven op welk tijdstip en ‘de post’ per netwerk voorzien van een andere titel & tekst.  

Indien gewenst wordt het bericht ook automatisch verstuurd per mail volledig in jouw eigen huisstijl.

Sneller

Meteen doorgeplaatst op je blog, site, social media & wordt per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je post overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. 

Na de installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten & abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

LOGISCH

Scoren met Google in Google

De UP-TO-DATE Smart-Blogs & Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

BUDGETTERING

Alles meteen meetbaar

Na publicatie kan je via onze app hierna terecht bij de bezoekersstatistieken en click rapportages per site zodat je meteen de impact kan zien van je bericht. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Uiteindelijk ga je perfect te weten kunnen komen welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf, voor je website en voor Google.

Veiliger

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS​​​​​​​

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele Smart-Blog of Smart-Site gehackt. Om in te loggen op de UP-TO-DATE My Business app maken we eveneens gebruik van een Google Account.

MULTI-USER

Met meer users tegelijk dankzij user management

Het is ook perfect mogelijk met meerdere gebruikers tegelijk te posten op de Smart-Blog, mits toestemming van de ‘eindredacteur’. 

Iedere medewerker krijgt een user-rol toegewezen met vooraf gedefinieerde rechten.

UNIVERSAL

Ook via sidebar op de Smart-Site & Smart-Blog zelf

Je kunt nu ook in je browser via de sidebar in de Smart-Blog & Smart-Site inloggen met je Google Account en meteen beginnen posten. 

Je kan dus de app openen op ieder toestel waarop een browser aanwezig is & het werkt overal hetzelfde. Zelfs in VR. Daarom noemen we dit met trots een universele 360° app.

ONAFHANKELIJK

Jij hebt weer controle over je online communicatie

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden of een pagina wilt aanpassen. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

UP-TO-DATE Klanten

Klanten a/h woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


ZELF ONLINE COMMUNICEREN

Nieuwsbrieven versturen was nog nooit zo simpel

Kies voor een Smart-Blog en bereik je (nieuwe) klanten met 1 klik tegelijkertijd op je site, blog, social media en ook per e-mail. Altijd & overal.

Ontdek Meer